SALVIA-HERKKUSIENIPASTA

Salvia-herkkusienipasta Pastat ovat ihanan helppoa arkiruokaa ja salviapasta on todellinen klassikkopasta. Yksinkertaisista raaka-aineista syntyvä pasta on nopea valmistaa. Tällä kertaa salvia sai kaverikseen herkkusieniä. Täyteläisen pastan salaisuus piilee pastan keitinvedessä, joka lisätään pastan joukkoon sitomaan aineksia yhteen. Tämä pasta on maultaan ihanan raikas, eikä mielestäni kaipaa lainkaan tuhtia kermaa tai maitotuotteita. Halutessaan valmiin annoksen voi viimeistellä parmesanilla ja tuoreilla yrteillä. Salvia-herkkusienipasta

Salvia-herkkusienipasta

400g pastaa
400g herkkusieniä
2 valkosipulin kynttä
Muutama kesäsipuli varsineen
1 ruukku salviaa
1 sitruunan kuori raastettuna

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan, älä kuitenkaan täysin kypsäksi. Viipaloi herkkusienet. Kuori ja hienonna valkosipulin kynnet ja hienonna sipulit. Kuullota sienet ja sipulit öljyssä. Hienonna salvia ja lisää joukkoon. Kuullota vielä hetki. Lisää joukkoon raastettu sitruunankuori. Valuta pasta, ota talteen keitinvettä. Lisää pasta ja keitinvesi muiden ainesten joukkoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *