Työkonesynttärit – ihanat 3v juhlat

Työkonesynttärit

Eilen juhlittiin meidän pienen 3-vuotissyntymäpäiviä, ja halusin jakaa muutamia hetkiä meidän juhlapäivästä. Juhlien järjestelyissä lasten kanssa on aina oma hommansa, mutta siitä huolimatta rakastan järjestää lasten juhlia ja erityisesti suunnitella ja valmistaa tarjottavia. Tällä kertaa juhlien järjestämisessä ihanaa oli erityisesti se, että kolme vuotias jo tietyllä tapaa ymmärtää enemmän lähestyvistä juhlista ja osaa niitä myös jo odottaa.

Lue myös: IHANAT YKSIVUOTISJUHLAT Työkonesynttärit

Meidän 3-vuotias on ihastuttava pieni tyyppi, jonka erityinen intohimon kohde on työkoneet. Joten koneteema toivottiin tietysti myös kovasti juhlien teemaksi. Harmillisesti juhlajärjestelyissä tosin kävi niin, että netistä tilaamani teemaan sopivat koristeet eivät ennättäneet saapua juhliin. Koristelujen suhteen olen tosin yleensäkin mennyt suhteellisen minimalisella linjalla, joten sikäli tilanne ei ollut katastrofaalinen. Kakun päälle suunnittelemani työkoneet jouduttiin tosin tämän vuoksi hakemaan varta vasten Prismasta, ja ne olivat ainoa teeman mukainen elementti juhlissa. Siitäkin huolimatta juhlat olivat ihanat ja todella onnistuneet!

Työkonesynttärit

Työkonesynttärit

Työkonesynttärit

Kahvipöydästä löytyi tälläkin kertaa vaikka mitä ihania herkkuja. Tärkeimpänä tietysti päivänsankarin toiveiden mukainen kakku, eli ”suklaakakku koneilla ja suklaakarkeilla”. Omien sanojensa mukaan mini olisi tosin halunnut kakkuun kaivurikynttilöitä, mutta yhdessä todettiin tämä toive hiukan haastavaksi toteuttaa. Sisälleen täytekakku kätki suklaa- sekä marjatäytteet. Näiden lisäksi pöydästä löytyi keksikakku tätä ohjetta mukaillen sekä puolukka-rahkakakku, mustikka-sitruunajuustokakku, suolaisia piirakoita, pikkupitsoja, pipareita sekä sipsiä ja popcornia.

Kokonaisuutena juhlat olivat ihanat ja oikein onnistuneet. Mitään varsinaista ohjelmaa emme järjestäneet, vaan keskityimme seurusteluun ja lapset viihtyivät tietysti omissa touhuissaan ja lahjojen parissa. Myös lahjat noudattelivat ihanasti päivänsankarin mieltymyksiä ja paketeista paljastuikin työkoneita sekä koneaiheisia kirjoja, mutta lisäksi myös. värikyniä ja muovailuvahoja jotka ovatkin muuten mitä mainioin lahjaidea pienille lapsille!

Juhlatunnelmia videomuodossa pääset kurkkaamaan tästä!

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *