Helppo tomaatti-mozzarellapiirakka

Super helppo tarjottava vaikka kevään brunssipöytään: tomaatti-mozzarellapiirakka. Tämä piirakka on kerrassaan täydellinen valinta keväiseen brunssipöytään tai muuten vain kahvin kaveriksi – se on nopea valmistaa, mutta maistuu silti uskomattoman hyvälle. Pehmeä ja täyteläinen mozzarella, makeat tomaatit ja raikas basilika tekevät piirakasta herkullisen kokonaisuuden. Tämä on juuri se tarjottava, joka vie ajatukset kesän lähestymiseen – täydellinen ja värikäs lisä mihin tahansa keväiseen kattaukseen!
Lue myös: Helppo parsapiirakka
Tomaatti-mozzarellapiirakka
Iso lehtitaikinalevy
Vihreää pestoa
Mozzarellaa
Tomaattia
Basilikaa
Parmesanlastuja
+kananmuna & seesaminsiemeniä
Kauli pehmennyt taikinalevy uunipellin kokoiseksi. Leikkaa viillot reunoille. Voitele reunat kananmunalla ja ripottele päälle seesaminsiemeniä. Levitä pohjan päälle pestoa. Siivuta tomaatit ja mozzarellat ja asettele limittäin pohjan päälle. Paista 225 asteessa n. 25 minuuttia, tai kunnes piirakka on kypsä ja kauniin ruskea. Viimeistele parmesanlastuilla ja baailikalla. Leikkaa paloiksi ja nauti!