NEKTARIINI-PERSIKKAPAISTOS

Persikka-nektariinipaistos
Retkeiltiin tovi sitten Repoveden kansallispuistoon, jossa valmistettiin lasten kanssa nuotiolla nektariineja sekä persikoita. Siitä inspiroituneena päätettiin vielä samana iltana kotiin päästyämme pyöräyttää iltapalalle nektariini-persikkapaistos, joka oli t a i v a a l l i s t a! Erilaiset kaurapaistokset tuoreilla hedelmillä tai marjoilla tuovat mukavaa vaihtelua aamu-, ja iltapaloihin. Itse valmistan paistokset yleensä sokerittomina, ja käytän makeutukseen hedelmien lisäksi korkeintaan sokeritonta siirappia. Mutta halutessasi voit toki lorauttaa joukkoon vaikkapa hunajaa.

Lue myös: TERVEELLINEN MARJAPAISTOS & UUNIOMENAT

Persikka-nektariinipaistos
Persikka-nektariinipaistos
Persikka-nektariinipaistos

Nektariini-persikkapaistos

N. 700g persikoita sekä nektariineja
4dl kaurahiutaleita
0,5dl kookosöljyä
Kanelia
Kardemummaa
Vaniljasiirappia

Poista hedelmistä kivi ja viipaloi hedelmät ohuiksi viipaleiksi. Levitä piirakkavuokaan. Sekoita kulhossa keskenään kaurahiutaleet, kookosöljy, kaneli, kardemumma sekä vaniljasiirappi. Kaada seos hedelmien päälle. Paista 200 asteessa n. 20 minuuttia. Tarjoile esimerkiksi täyteläisen jogurtin tai jäätelön kanssa.

Lisää inspiroivaa ruokasisältöä löydät instasta!

Samankaltaiset artikkelit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *